Proiect Ghidul Banilor

Investeste Inteligent

Investitia in educatia ta nu o sa se piarda niciodata.

Este singura care va ramane acolo vesnic.

27

Ani

3

Ani de experienta in invesitii

+100

Cursanti

7

Imobile detinute

Educatia financiara

Si pe partea de educatie financiara lucrurile stau la fel. Toata lumea care ma cunoaste se intreaba cum sunt atat de disciplinat din punct de vedere financiar si de unde tot imi vin ideile din investitiile imobiliare.

Raspunsul este la fel de simplu, am facut ce am vazut la parintii mei si am revizuit cu ceea ce as fi vrut sa vad si la parintii mei, care nu investeau deloc.

Practic 24 ani mi-am perfectionat disciplina financiara si am acumulat informatii despre investitii, iar apoi am trecut la implementarea lor practica.

Primul pas in investitii este procesul de economisire si de echilibru in finantele personale.

din pasiune

Povestea proiectelor pe care le dezvolt este una destul de simpla la prima vedere, dar anevoioasa si cu multa energie consumata daca stai sa o analizezi cu atentie. Inteleg ca traim in secolul vitezei, dar numai avand rabdare si actionand zi de zi, o sa ne miram la un moment dat de unde a aparut aceasta explozie de rezultate.

Ca sa iti spun concret, veniturile mele au crescut de 64 ori in ultimii 5 ani. In ultimii 3 ani am ajuns de la  0 imobile, la 7. Dar repet, ele nu au fost obtinute in 3 ani, ci in 27. Asta pentru ca zi de zi am facut cate ceva care sa ma duca mai aproape de aceste rezultate. 

Ma ajuta matematica din liceu in viata reala?

Matematica a fost pentru mine dragoste la prima vedere. Tot auzeam in jurul meu cand eram in liceu, “La ce-ti trebuie tie integralele duble?”,” Ce sa faci in viata reala cu Inegalitatea C-B-S?”. Intr-un fel au avut dreptate, n-am folosit in viata mea C-B-S sau Pitagora In schimb, creierul meu a fost programat sa gandeasca matematic, iar acest lucru m-a ajutat enorm in investitiile mele imobiliare.

 

Caz concret cu un imobil achitizionar in Noiembrie 2020. Am scris pe o foaie formula randamentului, dar si fiecare parametru care ete implicat acolo. Seara de seara ma uitam pe acea foaie si incercam cu gandirea mea analitica(pentru ca mi-a placut matematica) sa vad cum pot sa imbunatatesc investitia mea. Asa am ajuns la imobil achizitionat cu 0 lei. Nu m-a ajutat in mod direct Inegalitatea C-B-S sau Teorema lui Lagrange, ci modul de gandire in care a fost obisnuit creietul meu sa lucreze si sa gaseasca solutii. Deci pot spune ca matematica din liceu m-a ajutat.

Povestea mea

Cum a pornit totul

^
1993

Anul din care a inceput totul.

In acel an a inceput conturarea si construirea a ceea ce numesc azi “EU”. De atunci fiecare zi a reprezentat o caramida foarte importanta la construirea unei baze puternice.

^
2017

Mi-am crescut veniturile, am economisit, mi-am pus ordine in finantele personale 

Pana in acest an mi-am conturat foarte bine personalitatea financiara, am dovedit ca sunt stapan pe finantele mele si stiu sa-mi organizez banii. Este foarte important sa dovedim ca putem sa economisim inainte sa trecem la procesul de investire. In caz contrar, exista o posibilitate foarte mare ca invesitiile noastre sa se transforme intr-un esec.

^
2018

A inceput magia investitiilor imobiliare, cu primul imobil inchiriat pe Booking, The Artist’s Corner Brasov

Decizia de a face prima investitie la mine a venit total neobisnuit si neprevazut(vezi mai multe in pagina Despre mine). Nu am analizat in profunzime aceasta investitie si bine am facut deoarece exista riscul ca si acum inca sa stau sa mai calculez si sa documentez strategia perfecta pentru prima mea investitie.

^
2019

Am terminat anul cu inca un imobil in portofoliu, in Bucuresti, pe care il inchiriez pe termen lung

Vazand succesul pe care l-am avut cu proiectul The Artist’s Corner Brasov si simtind satisfactia de a pune banii sa munceasca pentru tine, a constribuit la dorinta de evolutie si de a trece la urmatoare investitie. De data asta a fost in Bucuresti.

^
2020

Incepe explozia. Am terminat anul cu 7 imobile in portofoliu si am inceput sa dau mai departe cunostintele mele

Satisfactia de a merge sa iei chiria este cu adevarat motivanta. Deci ai descoperit si de unde a venit motivatia mea din acest an. 

Motivatia s-a completat perfect cu placerea si personalitatea mea analitica, fapte ce au condus la elaborarea strategiilor tot mai eficiente si performante in investitiile mele imobiliare.

“Participând la cursul susținut de Mihai am constatat că informațiile împărtășite de el sunt de maxim ajutor nu doar în comportamentul financiar dar și în viața de zi cu zi. Am fost foarte plăcut surprinsă de pasiunea pe care o maifestă asupra subiectelor financiare aplicând ceea ce învață la fiecare pas (walk the talk). Recomand cu mare încredere. Informațiile deținute de el sunt extrem de importante pentru cineva care dorește să devină independent financiar sau să își îmbunătățească viața în general. El este un ghid pe care merită să îl urmezi.”

Evelin, Studenta

Cursul este foarte util pentru a iti dezvolta cunostintele de investitii atat ca novice, cat si daca esti mai experimentat (prin completarea lacunelor din domeniul investitiilor). Personal consider ca m-a ajutat in primul rand sa descopar idei si oportunitati pe care singur nu le-as fi gasit asa usor. In alta ordine de idei, mi s-a parut foarte organizat si a imbinat frumos partea de teorie cu cea practica, precum si discutiile libere de la finalul fiecarei sesiuni.

Razvan, Business Analist 

“Cursul oferă informații finciare esențiale și de detaliu. Îți transformă relația cu banii și te ajută să rezolvi ecuația dintre a face economii și a câștiga bani. Obții o fundație solidă pentru a face mai mulţi bani și a îi gentiona într-un mod corect astfel încât să traiești în independență finaciară. Cel mai interesant lucru la acest curs este faptul că învață potențialul investitor să privească în jur și să valorifice resurse inactive și oportunități neexploatate.”

Carmen, HR